2 Eylül 2011 Cuma

Kırmızı Ginseng Arı Sütü Polen Kapsül Nedir

Kırmızı Ginseng Arı Sütü Polen Kapsül  Panax Ginseng, Liyofilize Arı Sütü ve Polen karışımından oluşan bu ürün, her üç ürünün insan beslenmesindeki fonksiyonlarını bünyesinde toplamıştır.
Kırmızı Ginseng Arı Sütü Polen Kapsül İçerik
İçindekiler     Her bir kapsül:
Ginseng Tozu (Panax Gin.)     50 mg
Liyofilize Arı Sütü     50 mg
Arı Poleni     200 mg

Kırmızı Ginseng Arı Sütü Polen Kapsül Kullanım Şekli

Yetişkinler için günde 3 kapsül alınması tavsiye edilir.
Kırmızı Ginseng Hakında
Ginseng; Kırmızı Ginseng gibi 6 senede gelişmeyen, 4 veya 5 senede gelişen devlet kontrolünde değil de özel firmalar tarafından üretilen Ginseng'dir. Son yıllarda birçok devlet tarafından üretimi yapılmakta ve adları da ülke adları başına konarak ayırt edilmektedirler, Amerika Ginsengi, Sibirya Ginsengi, Alman Ginsengi, İsviçre Ginsengi vs...

KIRMIZI GİNSENG NASIL YETİŞİR?

Uygun koşullarda uzun süre dinlendirilen toprağa ekiminden sonra dikkatli ve sabırlı bir bakımla yavaş yavaş gelişen Ginseng en erken 6 yıl içinde toplanabilecek büyüklüğe erişir. Aslında iyi bir ürün elde etmek için 5-6 yıllık bir büyüme sürecini tamamlaması gerekir ki bu takdirde tam gelişmiş bitkidir ve Kırmızı Ginseng adıyla adlandırılır.
Ayrıca Kore'de 100 hatta 400 yıllık olduğu sanılan Kırmızı Ginseng kökleri bulunmuştur. Kirli çevre koşulları ve suni gübrelemeye karşı hassas olan bu mucize bitki kimyasal maddelerle ( gübre veya ilaç ) temas ettiğinde bozulup çürümektedir. Yılların geçmesiyle Kırmızı Ginseng büyüyüp olgunlaşırken bulunduğu toprağın bütün faydalı unsurlarını da emmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder