20 Haziran 2011 Pazartesi

Sayangoz Kremi

Herbal Mix Sayangoz Kremi

Herbal Mix Sayangoz Kremi
Herbal Mix Salyangoz Kremi ileri üretim tekniği kullanılarak üretilen yeni nesil kremdir.Standart kremlerden farkı üretim sırasında salyangoz sıvısının özellikleri maximum derecede korunarak özellikle cilt problemlerinde çok daha etkili olması sağlanmıştır.

Amerika ve Ayrupada 4 yıldır üretilmeye başlayan Herbal Mix Özellikli Salyangoz Kremlerinin gösterdiği etkinin diğer normal üretim tekniği kullanılarak sunulanlara oranla çok daha fazla olduğunun kanıtlanmasından sonra yoğun olarak tüm firmalar bu ürün üzerinde yoğunlaşmışlardır.Sonuçta ticari olarak hangi tip ürün daha etkili ve çok satılıyorsa yatırım bu kısasa göre yapılmaktadır.

Ülkemizde ise Salyangoz Kremi Üreticilerinin bir kısmı son 1 yıldır bu tip üretime geçmişlerdir diğerleri ise geçmeye devam etmektedirler.Ülkemizde sürecin hemen olmasının nedeni pahalı olan ekipman maliyetinden kaynaklanmaktadır.Bu nedenle şu anda ülkemizde iki tip salyangoz kremi satılmaktadır ve tüketicilerin büyük çoğunluğu Herbal Mix Tekniği ile üretilen Salyangoz Kremini yeni yeni keşfetmektedirler.

Bu yeni ürünün çıkması Normal Salyangoz Kremlerinin etkisiz olduğu göstermeyecektir ve diğer ürünlerde çok etkilidir fakat salyangoz sıvısının özellikleri çok iyi korunduğu için yeni teknik daha iyi sonuçlar sağlamaktadır.Sonuç olarak mucize sıvının gücü her nasıl olursa olsun tartışılmaz ve cilt üzerinde oldukça etkilidir.

Herbal Mix Salyangoz Kremi İçeriği

Herbal Mix Salyangoz Kremi İçeriğinde yer alan bileşenler hakkında açıklama ve bilgileri aşağıda bulabilirsiniz

Aquaxyl: Suda çözülebilir ve geçirgen özelliğe sahip bir sıvıdır. Bitki formlarının tüm tipleri içinde nemlendirici, anti-aging (yaşlanma engelleyici) ya da cildin yeniden yapılandırılması için kolaylıkla kullanılabilir. (Renksiz, kokusuz bir emülsiyon ve geçirgen bir losyon). Cildin su rezervlerini geliştirir, nem oranını artırır ve cildin sıvı kaybını sınırlar. Çevresel zararlı etkilere karşı cilt için en iyi savunma mekanizmasını sağlar. Uzun süreli nemlendirici etki gösterir.

Kolajen ve Elastin: Cildin temel bağ dokusunda bulunan proteinlerdir. Elastin cildin esnekliğini sağlar. Kolajen ise cilde dolgun görünüm sağlar.

Glikolik asit: Küçük moleküler yapısı sayesinde cilt tarafından rahatlıkla emilir, cildi zarar görmüş ölü hücrelerden etkili bir şekilde arındırır. Cilt onarıcı maddeleri cildin derinlerine taşır.

Doğal Shea Ağacı (Butyrospermum Park II Butter): Shea ağacının fıstıklarından elde edilen yağ cildimiz için olağanüstü bir nemlendiricidir. Hücre yenilenmesini ve kapiller dolaşımı arttırır. İltihaplanmayı önler. Yaşlılık izlerini minimuma indirir. Bu yağ A, E ve F vitaminleri içerir. Bunlar cildi besler ve onu temiz ve sağlıklı tutarak cildin bakımını sağlar. Bu vitaminler, özellikle de güneşten zarar görmüş ciltler için idealdir ve erken yaşlanmayı önlerler. Sert, kuru ve çatlayan deriyi yumuşatır. Shea yağının yara izlerini, egzamaları, yanıkları, çeşitli döküntüleri, sivilceyi, kuru deriyi, cilt lekelerini, çatlakları, kırışıklıkları ve sedef hastalığında tahrişi azaltıcı özelliği vardır.

Allantoin: Yara onarımını destekler, iyileştirici özelliğe sahiptir. Hücre yenilenmesini hızlandırır ve cilt yumuşatıcı etkisi vardır. Ayrıca antioksidandır, cilde hasar veren ve yaşlanma sürecini hızlandıran serbest radikaller ile savaşır. Salyangoz kabuğu kırıldığında diyetinden elde ettiği kalsiyum ve allantoin sayesinde kabuğunu yenileyebilme özelliğine sahiptir. Kozmetiklerde yapay olarak elde edilirken salyangozun sıvısında doğal olarak bulunur.

Proteinler ve Vitaminler: Cildin yumuşamasına ve kalitesinin artmasına neden olur. Salyangoz bu maddeleri yedikleri sayesinde elde eder. Özel sebzeler örneğin havuç, lahana gibi. Vitaminler, antioksidan olarak işlev görürler ve cildi serbest radikallerden korurlar.

Doğal Antibiyotikler: Salyangozun sıvısındaki antibiyotikler ilaç derecesinde değildir. Fakat ciltte rastlanabilecek çeşitli bakterilere karşı etkilidir.

Kolajen ve Elastin: Cildin temel bağ dokusunda bulunan proteinlerdir. Elastin cildin esnekliğini sağlar. Kolajen ise cilde dolgun görünüm sağlar.

Glikolik asit: Küçük moleküler yapısı sayesinde cilt tarafından rahatlıkla emilir, cildi zarar görmüş ölü hücrelerden etkili bir şekilde arındırır. Cilt onarıcı maddeleri cildin derinlerine taşır.

Herbal Mix Salyangoz Kremi Faydaları

Herbal Mix Salyangoz Kremi normal salyangoz kremlerine göre oldukça etkilidir. Bu özelliğinin sebebi üretiminde kullanılan özel yöntemlerle içeriğinde yer alan bileşenlerin doğallığını çok az kaybetmelerinden kaynaklanmaktadır.


Kırışıklıklar ve Lekelerde Herbal Mix Salyangoz Kremi;
Herbal Mix Salyangoz Kremi Salyangoz Kremi, gece ve gündüz kullanılabilecek her cilt tipine ve yaşa uygun bir protein kremidir. Güneşten yaşlanmış cildi yeniler, kırışıklıkları ve yaşlılık lekelerini azaltır. Kırışıklıklar ve lekeler yaşlanma sürecinin bir parçasıdır. Kırışıklıkların tedavisi için pek çok yöntem bulunmaktadır. Bunlardan bazıları Lazer ile yenileme, kimyasal peelingler, kolajen içeren çeşitli kremler, glikolik asitli peelingler ve kremlerdir.

Herbal Mix Salyangoz Kremi Salyangoz Kremi, Glikolik asidi salyangozun özünde olduğu için doğal olarak içermektedir. Bunun yanı sıra Kolajen, Allantoin, Proteinler ve Vitaminler gibi cilt dostu maddeler sadece salyangoz sıvısında kendiliğinden bir arada bulunmaktadır. Cilt bu dost maddeleri bünyesine kabul ederek yenilenmesine yardımcı olur. Her tür cilde uyumlu olduğu için alerji ve hassasiyet riski taşımamaktadır.

Herbal Mix Salyangoz Kremi Salyangoz Kremi, ince çizgileri, lekeleri ve yine güneşten kaynaklanan çeşitli cilt pürüzlerini azaltmaya yardımcı olur. Bu doğal ürün cildin ölü deri tabakasını dökmesine yardımcı olurken kolajen ve elastin üretimini de uyarır. Cildin üst tabakasında ki hücrelerin daha sağlıklı çıkmasına yardımcı olur. Cildin renk tonunu düzenler, sağlıklı ışıltılı görünmesini sağlar.


Çatlaklarda Herbal Mix Salyangoz Kremi;
Çatlaklar dermis tabakasında meydana gelen çeşitli renklerde iz halini alan minik yırtıklardır. Uzun süre sonra renkte açılma olsa da izler kalıcıdır. Çatlaklar kolajen ve elastin liflerinin kırılma noktasına geldiğinde, cilt esnemek zorunda kaldığında ve hormonların dengesiz olduğu zamanlar da ortaya çıkar; örneğin, hamilelik, ergenlik, dengesiz kilo alıp verme, steroid kullanımında veya streoid tarzı hormonların adrenale bağlı olarak arttığı dönemler.

Hormonsal dengesizlikler kıl köklerinin sıkışmasına, sebumun sertleşmesine neden olarak gözenekleri kapar. Bu da saç kaybına, akneye ve her çeşit izlerin, çatlakların da iyileşmesini engeller. Salyangoz sıvısının çatlaklardaki etkisini anlayabilmemiz için cildimizi incelememiz gerekir. Cildimiz 3 tabakadan oluşmaktadır.

Epidermis: Cildin en üst tabakasıdır nemi hapseder ve toksinlerin vücuda girmesini önler.

Dermis: Cildin ikinci tabakasıdır (Çatlakların oluştuğu tabakadır) .Cildimizin kolajen ve elastin liflerini ürettiği bu bölge cilde dolgunluğunu ve elastikiyetini sağlar.

Hipodermis: Cildin üçüncü tabakasıdır yağ ve bağ dokularından oluşmaktadır.

Herbal Mix Salyangoz Kremi Salyangoz Kremi, epidermise nüfus ederek dermise ulaşır ve onarımı gerçekleştirir. Elastin cildin esnemesini, kolajen de sarkmasını engeller. Salyangoz sıvısının içerisinde ki Glikolik asit moleküler yapısı küçük olduğu için cilde nüfus eder. Kıl köklerini açık tutarak salyangoz sıvısında bulunan cilde dost diğer maddelerin geçmesini sağlar.

Herbal Mix Salyangoz Kremi Kullanımı


erbal Mix Salyangoz Kremi bildirilen kullanım adımlarının eksiksiz olarak ve düzenli uygulanmasıyla size en iyi faydayı sağlayacaktır.Bu nedenle aşağıda belirtilen yönergeleri okumanızı öneririz.


Çatlakların Onarılmasında Uygulama Şekli;
Herbal Mix Salyangoz Kremi , gece ve gündüz günde 2 defa olmak üzere her gün kullanılmalıdır. Eski çatlaklarınızı gidermek için kullandığınızda, uygulamaya yardımcı olmak için bu bölgelere haftada 2 defa peeling (cildinizi ölü hücrelerden arındırma) yapabilirsiniz.

Etkileri kişiye özel olarak değişir. Fakat genelde kişilerde 3-4 haftalık bir kullanımdan sonra sonuçlar alındığını görmekteyiz. Alınan sonuç izin derinliği ve yine yaşam şekliniz ile bağlantılıdır. Herbal Mix Salyangoz Kremi , kullanmaya başladıktan çok kısa bir süre sonra güzel sonuçlarını görmeye başlayacaksınız. Çizgiler sert ve derin olmaktan çıkacak yumuşak sağlıklı bir cilt görünümü alacak. Derin çizgiler yerine ince çizgiler görmeye başlayacaksınız. Bunun olması için ise 2-4 aylık bir süre şarttır. Düzenli kullanım sonucunda istenilen sonuç birkaç ay ile 1 yıl arasında değişir. Herbal Mix Salyangoz Kremi, her türlü iz, sivilce ve akne izleri dahil olmak üzere onarmaya yardımcı olmak için ve önlemek için kullanılabilen doğal bir bakımdır.

Batıklar ve Traş Sonrası Tahrişler;
Herbal Mix Salyangoz Kremi 'deki kolajen ve elastin cildin kendisini onarmasına yardımcı olurken içerdiği Glikolik asit ölü deri hücrelerin dökülmesine sebep olarak batık ve pürüzlerin giderilmesine yardımcı olur. Genelde kalın ve sert cilde sahip erkekler için idealdir. İçerdiği doğal glikolik asit ve buna ek olarak allantoin, proteinler ve doğal antibiyotikler, elastin, kolajen sayesinde cilt kendini yeniler. Herbal Mix Salyangoz Kremi , günlük kullanımı ile ölü deri hücreleri birbirine bağlayan yapışkanı eritir. Bu işlem sağlıklı bir cilt için temel gereksinimdir.

Erkeklerin cildi her gün traş ve alkollü after shave'lere maruz kaldığı için hassasiyet ve tahriş durumlarını yaşamaktadır. Traş olmak veya diğer kıl alma yöntemleri kıl köklerini tahriş eder. Acıya, kızarıklığa ve ciltte reaksiyonlara neden olur. Bunun yanı sıra yeni traş edilmiş ve keskin olan kıl tekrar kıl batması olarak karşınıza çıkabilir. Herbal Mix Salyangoz Kremi SPF 20'nın doğal içeriği erkeklerde ve traş olanlarda sıkça rastlanan traş tahrişlerini, batıkları azaltır ve sonuç olarak ciltte gözle görülür düzelme ve yenilenme gözlemlenir.

Batık ve Traş Sonrası Oluşan Tahrişlerde Kullanım Şekli
Herbal Mix Salyangoz Kremi , günde iki defa sabah ve akşam kullanılmalıdır.Tüm cilt tipleri için kullanılırken, ayrıca nemlendiriciye ihtiyaç duyulmaz. Böyle bir durumda sadece Herbal Mix Salyangoz Kremi SPF 20 kulanmak yeterli olacaktır. Çünkü Herbal Mix Salyangoz Kremi , cildin nem dengesini dengeleyen özel içeriklere sahiptir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder