13 Haziran 2011 Pazartesi

Daylong Extreme

Daylong Extreme SPF 50 100 gr. Büyük Boy Ekonomik Paket (40 TL Değerinde Güneş Sonrası Bakım Ürünü Bedava)

Daylong Extreme Ürünlerini En İyi Fiyatla EczaDükkanından Almak İçin Tıklayınız

Suya, ısıya ve ışığa dayanaklıdır. Terlemeye ve sürtünmeye karşı dayanıklıdır. Cildin nemlendirilmesi ve cilde bakım sağlanması için E vitamini ve Aloe Vera içermektedir.
Parfüm içermez, çok hassas ciltlerde de kullanılabilir. UVA ve UVB ışınlarına karşı yüksek düzeyde koruma sağlar.
Fotostabil geniş spektrumlu filtreler içerir. UVA aralığında referans kabul edilen resmi Avustralya Standartları’na uygundur.
Önerilen Kullanım Yeri
Yetişkinler ve çocuklar için uygun güneş koruması ağlar.
Kullanım Talimatı
Güneşe çıkmadan en az 20 dakika önce ve diğer kozmetik ürünlerin kullanımından önce uygulanmalıdır. Eşzamanlı olarak bir kozmetik ürünün kullanılması durumunda ilk olarak Daylong uygulanmalı ve cilde nüfuz etmesi için birkaç dakika beklenmelidir.Günde tek uygulama genellikle yeterlidir (güneşe yüksek seviyede hassas ciltler dışında).
Uyarılar / Önlemler
Tüm sistemik ya da topikal olarak uygulanan ürünlerde olduğu gibi, Daylong Extreme’in içeriğindeki maddelerden herhangi birine karşı istenmeyen etki gelişebilir. Güneşe çıktıktan hemen sonra ciltte tahriş, döküntü ya da güneş yanığına benzer bir reaksiyon görülürse, istenmeyen bir yan etki oluşmuş olabilir ve bu durumda başka bir ürünün kullanılması gerekebilir. Yanma hissine neden olabileceğinden, gözlerinizle temas ettiği takdirde gözlerinizi bol suyla yıkayınız. Yüksek oranda UVA filtresi içerir ve bu filtreler optik parlatıcı ajanlar uygulanmış açık renkli kumaşlarla temas ettiği takdirde, kumaşlarda renk değişikliklerine neden olabilir; sarı bir leke görüntüsü ortaya çıkabilir. Bu nedenle giyinmeden önce ürünün cilde nüfuz etmesi için birkaç dakika beklenilmelidir ve kumaş döşemelerin üzeri örtülmelidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder