20 Haziran 2011 Pazartesi

Herbal Mix Cilt Maskesi

Herbal Mix Cilt Maskesi


Herbal Mix Cilt Maskesi Pembe Maske ve Salyangoz Kreminden Oluşan iki ürünün birlikte kullanılması ile elde edilen ve bu nedenle çok iyi sonuçlar veren bir cilt bakım kürüdür. İki ürün birleştiğinde size aşağıdaki Faydaları Sağlamaktadır.
Herbal Mix Cilt Maskesi
Herbal Mix Cilt Maskesi Kullanıldığı Alanlar

1- Sivilcelerin Oluşumunun Engellenmesi ve İyileşmesinin Sağlanması
2- Ciltteki İz ve Kırışıklıkları Giderilmesi
3- Yaşlanmaya Karşı Anti Aging
4- Cilt Lekelerinin giderilmesi

Herbal Mix Cilt Maskesinde Yer Alan Ürünler

1- Herbal Mix Salyangoz Kremi:
Salyanagoz Kremleri insanoğlunun son yillarda doganin gücünü keşvetmesi sonucu yapılan araştırmalarda salyangoz salgısının iyileştirici etkisinin keşvedilmesi sonucu üretilen sağlığa yardımcı ürünlerdir.

Günümüzde Kozmetikte sıkça rastladigimiz ve Cildin sağlığı için gerekli olan çesitli suni şekillerde derlenen maddeleri diğer kremlerin aksine Salyangoz Sıvısı doğal olarak barındırmaktadır.

2-Herbal Pembe Maske :
Herbal Pembe Maske Özellikle Sivilce,Akne ve Çeşitli Nedenlerden Dolayı Yüzde Oluşan Hasarların Onarılmasında Oldukça Etkili Bir Üründür .Bunun yanında cildin yağ ve nem dengeleyici etkisi ile yaşlanmayı geciktirici ve parlak
sağlıklı bir görünüm sağlamaktada kullanılmaktadır.

Pembe Maskeler Her Marka Tarafından Normal ve Herbal Olarak İki Tip Üretilmektedir.Herbal üretim tekniği üretim aşamasında uygulanan işlemler gereği içerik daha doğal kalmakta bu şekilde çok daha etkili bir ürün ortaya çıkmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder