28 Haziran 2011 Salı

Kekik Yaprağı Suyu

Kekik Yaprağı Suyu Hepimizin Bildiği Kekik Yapraklarından Üretilen Oldukça Faydalı Bir Bileşimdir
Kekik Yaprağı Suyu Suyu Kullanımı:Kekik Yaprağı Suyu   ile doldurulmuş çay bardağını su ile tamamlayıp içiniz .Bu İşlemi günde aç karnına günde 3 defa yapınız.Kür halinde 45-60 gün devam edilmesi önderilir.Bilinen yan etkisi bulunmamaktadır.
Kekik Yaprağı Suyunun en iyi fiyatla almak için tıklayınız

Kekik Yaprağı Suyu İçeriği:Uçucu Yağ ve Tanen İçermektedir.Uçucu Yağla İçinde En Fazla Timol ve Krvakrol İçerir.
Ambalaj Miktarı:1 LT
Kekik Bitkisi Hakkında
Açık pembe renkte çiçekler açan bitkinin yemeklere ve özellikle etlere farklı bir lezzet ve koku vermekte kullanılan bir baharatıdır.
Kekiğin Faydaları: Vücudu kuvvetlendirir. İştah açar. Sindirime faydalıdır. Hazmı kolaylaştırır, idrar ve gaz söktürür. Böbreklerdeki ve bağırsaklardaki mikropları öldürür. Derideki yaralara ve böcek ısırıklarına sürülürse yararlı olur. Bağırsak kurtlarını düşürmeye ve bağırsak iltihaplarının iyileşmesine yardımcı olur. Astım, bronşit, grip, nezle ve öksürük gibi solunum yolu hastalıklarına iyi gelir. Balgamı giderir. Kekik yağı romatizma ağrılarını hafifletir ve vücuttaki diğer yağların parçalanmasını sağlar. Kan dolaşımını düzenler ve kan şekerini düşürür. Kalp çarpıntılarını keser. Stres ve uykusuzluğa iyi gelir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder