14 Haziran 2011 Salı

En Etkili Sivilce Kremi

En Etkili Sivilce kremleri doğal olarak üretilen bitkisel ürünlerdir ve bu son yıllarda ortaya çıkmıştır.Bundan Önce ise kimyasal içerikli ürünler kullanılmakta sivilceleri belli oranda halletmelerine rağmen cilde farklı hasarlar yaratmaktaydılar.Şimdi ise aşağıda size Sivilceler Üzerine en etkili kremleri anlatacağım.


1-Salyangoz Kremi


Her Nekadar Pek çok insana salyangoz sıvısının bitkisel extractlarla birleşmesi ile oluşan bu krem garip gelsede en etkili sivilce ve yaşlanmaya karşıtı kremlerden biridir.
Ayrıca yaralardan ve sivilcelerden dolayı oluşan izler üzerinede çok etkilidir.Salyangoz Kremleri her marka tarafından İki Tip Üretilmektedir Normal ve Herbal Salyangoz Kremleri üretim tekniğinden dolayı hem çok daha doğal hemde diğerinden 2-3 kat etkilidir.Siz herhangi bir markanın herbal özellikli salyangoz kremini almalısınız.

2-Pembe Maske

Son dönemlerde hem popüler hemde çok iftira atılan bir ürün olmasına karşı hala en çok satılan sivilce kremlerindedir.Bir gazetede çıkan karalama haberi sonradan rakip ürünü olan ve pembe maskeden sonra satışları çok azalan ünlü bir kozmetik markası tarafından yaptırıldığı çıkmasına rağmen satışlarında biraz azalma olmuştur.

Kim ne derse desin her işe yarar ürün gibi buda yoluna devam etmekte ve sivilceler için kullnılmaktadır.

Pembe Maskedede Salyangoz kremi ile aynı durum mevcutur Kaliteli ve etkili olan Herbal tekniği ile üretilen Herbal Pembe Maske dir Her marka iki tip üretiyor
siz bunu alın.

3-Arap Kızı Kremi

Arap Kızı kremi en eski ve yüzyıllardır kullanılan sivilce kremidir.Tek sorunu biraz yağlı olmasından dolayı gece kullanılmasıdır.Ama binlerce yıldır bu alanda
kullanılan kremlerin başında gelmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder