23 Aralık 2011 Cuma

Sperm Sayısını Arttırmak

bu kadar fazla olmasının nedeni günümüzdeki çevre kirliliği ve pikolojik sorunların artması erkeklerde sperm sayısında ciddi düşüşlere neden olmasından kaynaklanmaktadır.

Sperm sayısını artıran en iyi bitkisel destek Çakşır Yaprağı Suyudur ,bu bitkisel su binlerce yıldır erkek çocuk olması için Türkler tarafından orta asyadan beri kullanılan bir takviyedir.Son yıllarda özellikle Rusyada yapılan araştırmalarda sperm sayısını ve hareketliliği üzerine çok önemli katkıları olduğu
ispatlanmıştır.Bubun ortaya çıkmasından sonra özellikle sperm azlığından dolayı sorun yaşayan pek çok erkek tarafından kullanılmış ve iyi sonuçlar alınmıştır.

Çakşır Yaprağı Suyu Hakkında(wikipediadan alıntıdır)


Etkili bir afrodizyak olan bu bitki, cinsel gücü ve isteği arttırıcı özelliklerinden dolayı cinsel isteksizlik tedavisi için faydalı olabilir. Aynı zamanda sperm sayısını ve hareketliliğini de arttırıcı etkilere sahiptir. Kasları kuvvetlendirir ve kas ağrılarını gidermeye yardımcı olur. Sinirleri rahatlatır. Astım ve bronşitte faydalıdır.

Çakşır Suyu Nasıl Kullanılır: En Etkili Kullanımı Suyunun İçilmesidir.Çakşır  Yaprağı Suyu   ile doldurulmuş çay bardağını su ile tamamlayıp içiniz .Bu İşlemi günde aç karnına günde 3 defa yapınız.Kür halinde 45-60 gün devam edilmesi önderilir.Bilinen yan etkisi bulunmamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder