11 Aralık 2011 Pazar

Selülitlere Bitkisel Çözüm

Selülitlere Bitkisel Çözüm Olarak Sunulan Pek Çok Ürün Pek İşe Yaramıyor.Bunun nedeni aslında biziz iki gazetede haber reklam yaptırıyorlar bizlerde koşarak alıyoruz ama görmediğimiz şey heryerde bulunan bu ürünlere göre daha gösterişsiz fakat çok daha etkili ürünler.Hem daha ucuz hemde bir çok marka tarafından üretiliyor
Selülitlere Bitkisel Çözüm olan buğday kremi pek çok marka tarafından üretilen bir üründür ve heryerde bulunabilir.Alırken Dikkat edeceğiniz Parabensiz Buğday kremi olmasıdır.Nedeni pek çok kozmetik ürünlerinde yer alan Paraben düzenli alımda kansorejen etki yapmaktadır.
Meme kanserli hücrelerde yapılan araştırmalarda %20 paraben bulunmuştur.(kaynak wikipedia)
Buğday Kreminin Selülite Etkileri
Parabensiz Buğday Kremi cilt için kullanılabilecek mükemmel bir üründür.E vitamini ve mineraller bakımından zengin olan buğday hücre yenilemeye,kırışılık oluşumunu engelemeye yardımcı olur.
Cildin yoğun nemlenmesine ,elastikiyet kazanmasını sağlar.Tüm cilt tipler için uygundur.

Buğday Yağının Faydaları
Hücre yenileyici, selülit için, yarık yara ve diğer cilt problemlerinde, kırışıklarda da etkili olarak kullanılabilir. Ayrıca hassas ve yıpranmış saçlar için faydalıdır. Cilt lekeleri, güneş lekeleri ve doğum lekelerini gidermeye yardımcı olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder