18 Ağustos 2011 Perşembe

Planta Pura

Planta Pura Kimyasal bir işleme tabi tutulmayan, biyoteknolojik yöntemlerle modifiye edilmeyen bitkilerden üretilen kozmetik ürün markasıdır. Planta Pura cilt bakımı alanında İtalyanın önde Gelen şirketlerinden "Valetudo" ile İsviçrenin ileri botanik araştırma enstitülerinden "Histolab in Geneva" ile ciddi bir iş birliğinin sonucudur.
Planta Pura Dünyada bir çok ürünü bulunan ünlü kozmetik markalarından birdir ve ülkemizdede oldukça fazla kullanıcısı bulunmaktadır.Asıl Ağırlıklı satışları Amerika Birleşik Devletleri ve Ayrupa Birliği Ülkelerindedir.
Planta Puranın En Çok Kullanılan Ürünleri
1-CREMA DEPILATORIA Bitkisel Tüy Dökücü ve Azaltıcı Krem
Bitkisel tüy dökücü ve azaltıcı Planta Pura krem Pineapple macunu ve özel etkili bitki ekstrelerinden üretilmiştir. Koruyucu madde içermez. Thioglycolic asit tuzları içermektedir.İlk kulullanımla beraber tüyleri yok eder ve istenmeyen tüylerin cilde zarar vermeden kalıcı olarak azalmasını ve incelmesini sağlar. 125 ml Tüpte.
2-Planta Pura Kırışıklık Giderici Gündüz ve Gece Anti Aging Kremi
Planta Pura Gündüz ve Gece Kremi cilt yenileme özelliğine sahip çok değerli bir madde olan konsatre Hyloronik asiti yoğun miktarda içerir. Gündüz uygulamasında bakım , cilt yenileme, cildi aydınlatma ve ayrıca mimik çizilerinin giderilmesine ve güneşin zararlı etkilerinden korunmaya yardımcı olur.
3-Planta Pura Göz ve Dudak Kırışıklıklarını Giderici Serum
Yüksek konsantrasyona sahip olan dudak çevresi kırışıklıkları yok ederek ve göz çevresini sıkılaştırarak pürüzsüzleştirir.Cilt derisini doldurarak ve dolgunlaştırır ve cildin alt tabakasını gerdirerek yüz ifadesine daha genç bir görünüm verir.
4-Planta Pura Boyun ve Dekolte Kırışıklıklarını Giderici Serum
Boyun ve Dekolte Bölgesi için yüksek konsantrasyonda cilt yenileme serumu. Ciltteki kırışıklıkları yok eder ve ince çizgileri cilt alındaki tabakayı gerginleştirerek giderir. Cilt derisini doldurarak ve dolgunlaştırır ve cildin alt tabakasını gerginleştirerek pürüsüz bir görünüm sağlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder