18 Ağustos 2011 Perşembe

Anti Selülit Kremi

BaCilt altındaki bazı yuvarlak nodüllerin (yumrular) cildin pürüzsüzlüğünü bozarak, portakal kabuğu görünüme neden olması durumuna selülit denir. Yapılan araştırmalar her 100 kadından 80 inde bölgesel yağlanma ve selülit olduğu gerçeğini yansıtmaktadır.
Planta Pura Rassodante Corpo Cream içerdiği doğal özler sayesinde vücutta ki bölgesel yağlanma bulunan yerlerin sıkılaşmasına, selülit görünümünün azalmasına yardımcı olur. Ayrıca Planta Pura Rassodante Corpo Cream içeriğinde bulunan ginseng özleri sayesinde vücutta antioksidan etkisi yaratır ve toksinlerin atılmasına yardımcı olur, bu bitki selülitin ana nedenlerinden biri olan strese karşı dayanıklılığı arttırmaya yardımcıdır.
Selülit, kadınlarda vücudun değişik yerlerinde ortaya çıkabilen, görünümü bozan estetik bir sorundur. Kalçalar, basen bölgesi ve bacaklar en sık görüldükleri yerlerdir. Görülen alanın büyüklüğü kişiden kişiye değişmektedir.
Yağ doku hücrelerinin yapısındaki bazı değişiklikler nedeni ile yuvarlak yumrulu yapılar haline gelmesi ile portakal kabuğu görünümü oluşur. Planta Pura Rassodante Corpo Cream selülit giderici ve sıkılaştırıcı etkisi sayesinde hem vücudunuzun selülitlerden arınmasına hem de daha sıkı bir vücuda sahip olmanıza yardımcı olur.
Kullanımı:
Ürün bacakların içi ve dışı, dizler, kalçalar, karın ile üst kolların içi ve dışına bacaklarınızın ve kalçanızın arka tarafına, kalp yönüne doğru, derin hareketlerle masaj yapılarak uygulayın. (Daha iyi bir sonuç için, sıcak bir banyodan sonra kremi uygulayanız, bu sayede gözeneklerinizin açılmasına yardımcı olacak kremin emilimini kolaylaştıracaksınız. Uygulanacak bölgenin temiz ve kuru olmasına ve kremi iyice yedirmeye dikkat ediniz.)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder