19 Ekim 2011 Çarşamba

ZMA Plus

Genrise ZMA Plus Bitkisel Kapsül, ZMA Plus, çinko ve magnezyum içeren, vitamin B6 ile desteklenmiş, vücuda alınması gereken mineral takviyesidir. Çinko minerali, bağışıklık sisteminde anahtar rolü oynar, vücudun zinde kalmasını sağlar. Akyuvarların, antikorların oluşmasında payı vardır.
Genrise ZMA Plus – 1100mg 120 Bitkisel Kapsül,İÇERİK,Magnezyumaspartat, mikrokristalize seluloz, Çinko-L-methionin, magnezyum stearat, Vitamin B6
 
Genrise ZMA Plus Bitkisel Kapsül
Genrise ZMA Plus Bitkisel Kapsül KULLANIM ŞEKLİ
Beslenme desteği olarak, gün içinde 1 kapsül ZMA Plus 200 ml sıvı ile alınması önerilir.
DEĞER TABLOSU

/ 100 g / Portion (1kapsül) RDA
Magnezyum 6,8 g 75 mg 25 %
Çinko 455 mg 5 mg 33 %
Vitamin B6 182 mg 2 mg 100 %
RDA= Günlük alınması tavsiye edilen miktar
- RDA değeri tespit edilmemiştir.
KULLANIM ŞARTLARI
Genrise Ürünleri oda sıcaklığında, direk güneş ışığı görmeyen bir yerde muhafaza ediniz.
Genrise ürünlerini açtıktan sonra içindeki pamuğu çıkararak muhafaza ediniz. Bilinenin aksine pamuk nem çeker, bu da nem çekebilen tabletlerde çatlamalara yada dağılmalara neden olabilir.
Genrise ürünlerini buzdolabında saklamayınız.
Hammaddelerinin doğal kokusu ve rengi çeşitli dış etmenlerle değişebilmektedir. Örneğin; bir bitkinin yetiştirildiği toprağın özellikleri, yetiştirilme sırasındaki sıcaklık ve nem gibi iklim koşulları, hatta bitkinin toplanma zamanı aynı bitkinin, farklı zamanlarda, farklı renk ve kokuya sahip olmasına neden olabilir. Genrise Vitamin, hiçbir ürününde yapay koku, tad ve renk maddesi kullanmadığı için, aynı Genrise ürününün farklı serilerinde koku ve renk değişiklikleri olabilir. Genrise Vitamin için esas teşkil eden ürünün saflığı, etkinliği ve güvenilirliğidir. Bu nedenle en yeni teknolojileri kullanarak ve mümkün olan en yüksek kalite standartlarında üretim yapar. Yaptığı sıkı kalite kontrol testleri ile de ürünlerinde son kullanma tarihinde dahi % 100 etiket güvencesini sağlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder