19 Ekim 2011 Çarşamba

Tri Creatine

Genrise Tri Creatine – 300g Bitkisel Toz,Creatin vücutta; L-Arginin, Glisin ve L- Metiyonin aminoasitlerinden; böbrekte, karaciğerde ve pankreasta sentezlenir. Creatinin yaklaşık % 95’i iskelet kaslarında; kalanı da beyinde; kalpte ve testislerde bulunur. Creatin bu dokularda en büyük enerji depolayıcı form olan Creatin fosfat halinde metabolize olur.

Vücutta hücresel yakıt olan ATP (Adenosin triphospfat) üretiminde hayati önem taşır. Ağır egzersizler, kaslardaki doğal creatin kaynaklarının tükenmesine yol açar. Creatin tamamlayıcıları, yorgun kas hücrelerinin enerjilerini yenilemelerine yardım eder; böylece daha uzun daha ağır egzersizler yapılabilir. Creatin’in beyindeki oksijenin en dengeli biçimde kullanılmasını sağlayarak zihinsel yorgunluğu da geciktirdiği kanıtlanmıştır. (Referans: Neuroscience Research).
Protein sentezini artırır, sakatlanmalarda iyileşmenin hızlanmasına yardımcıdır. Laktik asit seviyesini minimum düzeyde tutar. Yağsız kas kütlesini korur. Organizmadaki creatin miktarını düzenli olarak yüksek seviyede tutmak performansı artırabilir. Aynı şekilde creatin, düzenli egzersizler arasında vücudun dinlenme süresini kısaltarak daha yoğun çalışılmasına yardımcıdır. Creatin’in kasların su tutma kapasitesini artırdığı, bu şekilde vücudumuzdaki protein sentezine yardımcı olduğu ve kas yıkım hızını düşürdüğü bilinmektedir. Bilindiği üzere,organizma hareketleri sulu ortamlarda daha kolay gerçekleşir. Creatin’in saf olarak veya gıdalara katılmış olarak alınması, kas kütlesinin gelişimini artırarak aynı zamanda vücudumuzun diğer gelişme süreçlerini de destekleyebilir.
Ancak bu sadece, vücudumuzda yeterli miktarda yapı taşının yani aminoasit, karbonhidrat, yağlar, vitaminler ve minerallerin bulunması şartıyla geçerlidir. Creatin genel tanım ve işlevlerine ek olarak; suda çok iyi çözülebilen creatin- glutamin- arginin ( nitrik oksit) matrixidir. Tricreatine Malate ve Creatin- Etil- Ester içerir. Aynı zamanda içeriğindeki; Taurin; Sporcuların kas yapımını ve dayanıklılığı destekler. Yorgunluğun giderilmesi ve zihinsel fonksiyonların güçlenmesine yardımcıdır Glukuronolakton; Vücuttan zararlı maddeleri atmaya ve enerjiyi arttırmaya yardımcıdır.
Genrise Tri Creatine Toz
Genrise Tri Creatine Toz İÇERİK,Tri-Creatine-Malat(%84), L-Glutamin, Taurin, Creatin-Etil-Ester-hidroklorid (%84), Glukuronolactone, L-Arginin hidroklorid
Genrise Tri Creatine Toz KULLANIM ŞEKLİ
Günde 1 kere 15g TriCreatine 250ml sıvı ile alınması önerilir. Diğer Formu: TriCreatine Plus 300g B vitaminleriyle daha zengin formülasyona sahiptir. Genellikle kas sertliğine ve şekle önem veren sporcular tarafından tercih edilmektedir.
Genrise Tri Creatine Toz KULLANIM ŞARTLARI
Genrise Ürünleri oda sıcaklığında, direk güneş ışığı görmeyen bir yerde muhafaza ediniz.
Genrise ürünlerini açtıktan sonra içindeki pamuğu çıkararak muhafaza ediniz. Bilinenin aksine pamuk nem çeker, bu da nem çekebilen tabletlerde çatlamalara yada dağılmalara neden olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder