2 Temmuz 2011 Cumartesi

Sederine Function

Ginseng bitkisinin kökü, canlılığı, cinsel gücü arttırıcı, gençleştirici etkisi dolayısıyla Çin, Japonya ve Kore?de yüzyıllar boyunca çok değer görmüştür. Geçen yirmi yılda ginsengin cinsel güç arttırıcı özelliğinin olup olmadığı konusunda sayısız klinik çalışmaları yapılmıştır.
Hayvanlar üzerinde yapılan bazı deneyler Asya ginsenginin erektil disfonksiyonu tedavi ettiği görülmüştür. Ginsengin aynı zamanda insanlar üzerinde de aynı etkiyi gösterdiğinin kanıtları görülmüştür. İnsanlar üzerinde yapılan yayınlanmış çalışmaların birinde, erektil disfonksiyonu olan ve 3 ay boyunca kırmızı Kore ginsengi alan 30 erkekte görülen cinsel performans artışının, placebo alan gruptaki erkeklere göre çok daha fazla olduğu kaydedilmiştir.

Ginkgo Biloba, hem beyne hem de vücudun uç noktalarına (penis-erkek cinsel organı dahil) kan akışını arttırır.Artan kan akışı pelvik bölgeyi sert bir ereksiyon (erkek cinsel organının
sertleşmesi) için gerekli olan oksijen ve nitrous oxide bakımından zenginleştirir. Ginkgo Biloba, aynı zamanda etkili bir kan dolaşımı için kan damarlarının esnekliğinin de düzenlenmesine yardımcı olur.

Bu bitki (ağaç) yüzyıllardır yan etkisiz bir şekilde cinsel uyarıcı (Afrodizyak) olarak da kullanılmaktadır.

Sederine Function  İçerik : Kabarcıklı Alg Ekstraktı, Ginseng, Ginkgo Biloba, Hünnap
ve Kapsül (Hidroksipropil Metil Selüloz)
Sederine Function  Kullanım Şekli : Günde 2 (iki) kapsül alınması tavsiye edilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder