13 Temmuz 2011 Çarşamba

Doğal Cilt Bakımı Nasıl Yapılır

Doğal Cilt Bakımı Nasıl Yapılır özellikle tüm bayanların merak ettiği bir konudur ve bu talep nedeniyle bir çok firma farklı ürünleri piyasaya sürmüşlerdir ve oldukça pahalıdır hepside etkili değildir fiyat yüksekliği bize iyi olduğunu düşündürdüğünden bu mantıkla satılmaktadır.Ama asıl çözüm oldukça basit ve yıllardır kullanılan hepimizin bildiği kremlerdedir ve oldukça ucuzdurlar Reklam olması için marka vermeyeceğim.
En önemli nokta bu kremleri alırken hangi marka olursa olsun mutlaka Parabensiz olanını alın nedeni bu madde düzenli vucuda alındığında kansorejendir;
kremde bir defa kullanılacak bir ürün olmadığından risk alırsınız.
Doğal Geçleşme İçin Parabensiz Acı Badem Kremi
Parabensiz Acı Badem Kremi içeriğindeki doğal acı badem yağı ile yoğun nemlendirici özelliğe sahiptir.Hızlı emilimi sayesinde cildde kurumaya ve çatlamaya karşı oldukça etkilidir.
Cildinizin gençliğini ve elastikiyetini korumak için günlük bakımlarda tavsiye edilir.Acı badem kremi ile hem cildinizi nemlendirsiniz,hem beslersiniz hemde güzelleştirisiniz.
Hücre Yanilemesi İçin Parabensiz Buğday Kremi
Parabensiz Buğday Kremi cilt için kullanılabilecek mükemmel bir üründür.E vitamini ve mineraller bakımından zengin olan buğday hücre yenilemeye,kırışılık oluşumunu engelemeye yardımcı olur.
Kuru Ciltlerin Doğla Bakımı İçin Parabensiz Çilek Kremi
Kuru ciltler için besleyici olan çilek kreminin yanı zamanda yüzdeki kırışıklıklarınyok olmasınada ve beslenmesine ve gözeneklerin daralmasına yardımcı bir üründür.Çilek kremi ile prüssüz,gergin ve parlak bir cilde sahip olun,kırışıklıklarıda minumum seviyeye indirebilirsiniz.hoş kokusu ile parfüm etkisi verirKaynaça:Sağlık Kurumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder