24 Ağustos 2011 Çarşamba

Bitkisel Kırışıklık Tedavisi

Bitkisel Kırışıklık Tedavisi için son dönemlerde artık bitkisel ürünler oldukça sık kullanılmaya başlamıştır.Nedeni ise son yıllarda bitkiler ve eskiden beri kullanılan kürler üzerine yapılan araştırmalarda ortaya çıkan sonuçlardan kaynaklanmaktadır.Size en son dünyada kırışıklık için kullanılan bir bitkisel yağdan bahsedeceğim.heryerde bulabileceğiniz 4-5 marka tarafından üretilen bir karşım

Atina üniversitesinde Damla Sakızlı Güneş Yağı üzerinde yapılan araştırmalarda bu karışımın güneş koruyucu etkisi dışında cilte oluşan özellikle yüz ve boyun bölgesindeki
kırışıklıklarda mucize bir etki gösterdiği ispatlandı ve şu anda sakız adasında üretilen damla sakızlarının büyük bir oranı Damla Sakızlı Güneş Yağı üretiminde kullanılmakta
dır.Bunda en büyük etki Amerika ve avrupada yılın kırışıklık ürünü seçilmesi ve çok talep almasıdır.

Damla Sakızlı Güneş Yağını günde iki defa kırışıklık bölgesine uygulandığında cildi ve dokuları yenilediği ve 90 gün düzenli kullanımda %85 düzelme gösterdiği Atına Univiversince ispatlanmış.

Damla sakızı zaten losyonu ve yağı yüzyıllardır güzellik için Alaçatı çeşme ve yunan adalarında yerel halk tarafından kullanılmaktaydı ama popüler değildi şimdi ise
sosyetenin vazgeçilmezi işte bu sektör böyle tuaf 10 yıl once olsa bu insanlar hayatta kullanmazlardı.Kaynakça: Sağlık Kurumu

Cilt Güzelliği İçin Neler Yapılmalı

Cilt Güzelliği İçin Neler Yapılmalı diye merak edenler için hazorlanmış bir yazdır size oldukça faydalı olacağını düşünüyorum.Cilt bakımı için bir çok ürün olmasına karşın bunları bir çoğu pek etkili değildir.Bir kısmı ise gerçekten etki gösteriyor.

Ben size çok daha pratik ve basit bir çözüm önereceğim tüm ürünler boşverin hem pahalılar hemde söylediğim kadar etkili değiller.Cilt güzelliği için kullanmanız gereken
Damla Sakızlı Güneş Yağıdır.Bu yağda öncelikle kimyasal karışım yok ve damla sakızının antiseptik ve besleğici etkisi ise cilde çok iyi bakım sağlıyor

üründe çok ucuz ben 3 ay düzenli kullanımda çok fazla fark gördüm ve cilt problemin uzun süreden beri olduğundan denemediğim ürün kalmadı ama bu ilk başta inanmama rağmen sonucu görünce inanamadım.Heryerde pek çok markanın ürettiği bu ürünü bulabilirsiniz

Cilt Güzelliği için Yapmanız Gerek Diğer Şeyler

1) Bir adet limon suyu ile iki adet elma suyunu karıştırıp üzerine yarım çay bardağı zeytin yağı ve yarım çay bardağı süt ilave edip kaynatın. Biraz koyulaştıktan sonra ocaktan alın ve soğutup cildinize yumuşak hareketlerle masaj yaparak uygulayın. Bu karaşımla haftada iki defa yapacağınız cilt bakımı cildinizdeki lekelerin gitmesini sağlayacaktır. (Bu maskeleri akşamları uygulamanız önerilir güneş ışığından korunmak için)

2-) Rendelenmiş yarım limonun kabuğuyla 1 yumurtayı krem kıvamına gelene dek karıştırın ve banyo yapmadan 1 saat evvel cildinize iki günde bir uygulayın.

Kuru Cilde Sahip Olanlar İçin Harika Bir Maske

1 adet havucu rendeleyip içine yarım fincan limon suyu ile bir fincan kadar nar suyu katıp kısık ateşte 15 dakika kadar karıştırarak ısıtın. Karışımın suları çekilecektir. Suyu çekilince içine bir fincan ekşimiş süt ilave edin ve yaklaşık 5 dakika daha ısıtın. Son olarak soğuduktan sonra içine krem kıvamına gelene kadar bal ve mısır unu katıp cildinize uygulayın. Yarım saat sonra cildinizi ılık su ile yıkadığınızda farkı farkedeceksiniz.Kaynakça:Sağlık Kurumu

Kuru Ciltler İçin Nemlendirici

Kuru Ciltler İçin Nemlendirici olarak kullanbileceğiniz bir çok bitkisel karışım ve ürün bulunmaktadır bunların en etkililerini size sıralayacağız.Bu yazıyı yazmamın nedeni boşu boşuna çok para harcamadan doğru bakımı yapabilmenizidir

En entkili kuru cilt bakım kremi hepinizin bildiği Avokado Kremi dir.Bu krem heryerde satılan pek çok marka tarafından üretilen fiyatı pahalı olmamasına karşın bilinen en etkili bitkisel üründür.Yalnız alırken dikkat edeceğiniz önemli nokta Parabensiz Avokado Kremi almanızdır;nedeni paraben pek çok kozmetik ürününde kullanılan uzun süre alımda kansorjen etki yapan bir kimyasaldır.

Kuru Cilt Nmelendirmek İçin Yapabileceğiniz Diğer Doğal Bakımlar

Kuru ciltlerin yağ ve neme ihtiyacı var. Yağ ve nemi kaybeden cilt çatlar.

* Kuru ciltlerin, sabun ve aşırı su ile temasını azaltmak gerekir.

* Sıcak sudan kaçınmaları gerekir. Sıcak su cildin doğal yağlarını ortadan kaldırır, cildi kurutur.

* Kuru cildi havlu ile kurularken ovuşturmak yerine, nazik dokunuşlarla kurulamak gerekir.

Ayrıca ; Nemlendirici bir Maske ile Cilt Kuruluğunu Giderebiliriz.

Kuru Ciltler için Nemlendirici Maske:

Bir yumurta sarısı ile bir kaşık sütü çırpın. Bu karışımı yüzünüze sürüp, ince bir tülbentle kapatın. 15 dakika bekletip, önce ılık su, sonra soğuk su ile yıkayın. Bu maskeyi haftada bir uygulamak yeterli.

Bu maske; yumurta sarısı ile cildi besler, süt ile de cildi nemlendirir.Kaynakça:Sağlık Kurumu

18 Ağustos 2011 Perşembe

Planta Pura

Planta Pura Kimyasal bir işleme tabi tutulmayan, biyoteknolojik yöntemlerle modifiye edilmeyen bitkilerden üretilen kozmetik ürün markasıdır. Planta Pura cilt bakımı alanında İtalyanın önde Gelen şirketlerinden "Valetudo" ile İsviçrenin ileri botanik araştırma enstitülerinden "Histolab in Geneva" ile ciddi bir iş birliğinin sonucudur.
Planta Pura Dünyada bir çok ürünü bulunan ünlü kozmetik markalarından birdir ve ülkemizdede oldukça fazla kullanıcısı bulunmaktadır.Asıl Ağırlıklı satışları Amerika Birleşik Devletleri ve Ayrupa Birliği Ülkelerindedir.
Planta Puranın En Çok Kullanılan Ürünleri
1-CREMA DEPILATORIA Bitkisel Tüy Dökücü ve Azaltıcı Krem
Bitkisel tüy dökücü ve azaltıcı Planta Pura krem Pineapple macunu ve özel etkili bitki ekstrelerinden üretilmiştir. Koruyucu madde içermez. Thioglycolic asit tuzları içermektedir.İlk kulullanımla beraber tüyleri yok eder ve istenmeyen tüylerin cilde zarar vermeden kalıcı olarak azalmasını ve incelmesini sağlar. 125 ml Tüpte.
2-Planta Pura Kırışıklık Giderici Gündüz ve Gece Anti Aging Kremi
Planta Pura Gündüz ve Gece Kremi cilt yenileme özelliğine sahip çok değerli bir madde olan konsatre Hyloronik asiti yoğun miktarda içerir. Gündüz uygulamasında bakım , cilt yenileme, cildi aydınlatma ve ayrıca mimik çizilerinin giderilmesine ve güneşin zararlı etkilerinden korunmaya yardımcı olur.
3-Planta Pura Göz ve Dudak Kırışıklıklarını Giderici Serum
Yüksek konsantrasyona sahip olan dudak çevresi kırışıklıkları yok ederek ve göz çevresini sıkılaştırarak pürüzsüzleştirir.Cilt derisini doldurarak ve dolgunlaştırır ve cildin alt tabakasını gerdirerek yüz ifadesine daha genç bir görünüm verir.
4-Planta Pura Boyun ve Dekolte Kırışıklıklarını Giderici Serum
Boyun ve Dekolte Bölgesi için yüksek konsantrasyonda cilt yenileme serumu. Ciltteki kırışıklıkları yok eder ve ince çizgileri cilt alındaki tabakayı gerginleştirerek giderir. Cilt derisini doldurarak ve dolgunlaştırır ve cildin alt tabakasını gerginleştirerek pürüsüz bir görünüm sağlar.

Kırışıklık Giderici Temizleme Krem

Vajinal Hijyeni Sağlayıcı

Boyun Kırışıklık Giderici Serum

Anti Selülit Kremi

BaCilt altındaki bazı yuvarlak nodüllerin (yumrular) cildin pürüzsüzlüğünü bozarak, portakal kabuğu görünüme neden olması durumuna selülit denir. Yapılan araştırmalar her 100 kadından 80 inde bölgesel yağlanma ve selülit olduğu gerçeğini yansıtmaktadır.
Planta Pura Rassodante Corpo Cream içerdiği doğal özler sayesinde vücutta ki bölgesel yağlanma bulunan yerlerin sıkılaşmasına, selülit görünümünün azalmasına yardımcı olur. Ayrıca Planta Pura Rassodante Corpo Cream içeriğinde bulunan ginseng özleri sayesinde vücutta antioksidan etkisi yaratır ve toksinlerin atılmasına yardımcı olur, bu bitki selülitin ana nedenlerinden biri olan strese karşı dayanıklılığı arttırmaya yardımcıdır.
Selülit, kadınlarda vücudun değişik yerlerinde ortaya çıkabilen, görünümü bozan estetik bir sorundur. Kalçalar, basen bölgesi ve bacaklar en sık görüldükleri yerlerdir. Görülen alanın büyüklüğü kişiden kişiye değişmektedir.
Yağ doku hücrelerinin yapısındaki bazı değişiklikler nedeni ile yuvarlak yumrulu yapılar haline gelmesi ile portakal kabuğu görünümü oluşur. Planta Pura Rassodante Corpo Cream selülit giderici ve sıkılaştırıcı etkisi sayesinde hem vücudunuzun selülitlerden arınmasına hem de daha sıkı bir vücuda sahip olmanıza yardımcı olur.
Kullanımı:
Ürün bacakların içi ve dışı, dizler, kalçalar, karın ile üst kolların içi ve dışına bacaklarınızın ve kalçanızın arka tarafına, kalp yönüne doğru, derin hareketlerle masaj yapılarak uygulayın. (Daha iyi bir sonuç için, sıcak bir banyodan sonra kremi uygulayanız, bu sayede gözeneklerinizin açılmasına yardımcı olacak kremin emilimini kolaylaştıracaksınız. Uygulanacak bölgenin temiz ve kuru olmasına ve kremi iyice yedirmeye dikkat ediniz.)

Ellere Özel Bakım Kremi

Anti Varis Kremi

Planta Pura Tüy Dökücü Krem

Planta Pura Temizleyici Losyon

Activa Rose Kızarıklık Kremi

Planta Pure ACTIVA BRUN Leke Kremi

Bonie Çatlak Kremi Hakkında

Bonie Çatlak Kremi Etkileri Nelerdir

Bonie Çatlak Kremi Kullanımı

Bonie Çatlak Kremi Sık Sorulan Sorular

Bonie Çatlak Kremi Yan Etkileri

Bonie Çatlak Kremi Kullananlar

Bonie Çatlak Kremi İçeriği Nedir